“Slipno” – starp 20 labākajiem vidusskolu skolēnu mācību uzņēmumiem Latvijā

“Slipno” – starp 20 labākajiem vidusskolu skolēnu mācību uzņēmumiem Latvijā

18. un 19. aprīlī Jūrmalā norisinājās izglītības organizācijas “Junior Achievement Latvia” un “Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras” organizētās Jauno uzņēmēju dienas 2022, kurās noskaidroja Latvijas labākos skolēnu mācību uzņēmumus (SMU).  Šogad SMU programmā Latvijā ir reģistrēti 1109 SMU, no kuriem finālam tika izvirzīti 20 labākie SMU vidusskolu grupā un 10 labākie pamatskolu grupā. Pasākuma laikā SMU dalībnieki žūrijai prezentēja savus uzņēmumus, atbildēja uz žūrijas jautājumiem pie stendiem un paneļintervijās.

Vidusskolu SMU grupā starp 20 labākajiem Jauno uzņēmēju dienās piedalījās 11.B klases skolnieces Marta Reihmane un Elīna Rudze – SMU “Slipno”, kura produkts ir pretslīdes līdzeklis deju apaviem.

Foto – Junior Achievement Latvija

Marta un Elīna veiksmīgi prezentēja savu SMU un balvā saņēma RSU Biznesa inkubatora speciālbalvu. Žūrija abām dalībniecēm piešķīra arī Līderības balvu – iespēju piedalīties jauno līderu nometnē.

Skolotāja Līga Lagzdkalne palīdzēja meitenēm iegūt šīs atzinības, kā arī pati tika izvirzīta nominācijai “Gada labākā uzņēmējdarbības skolotāja 2022”. Balvā par labo darbu iegūts brauciens uz Briseli.