KARJERAS NEDĒĻA 2024
“IZGLĪTĪBA UN KARJERA IKVIENAM”

No 7. līdz 11. oktobrim visā Latvijā notiks Karjeras nedēļa, kuru organizē VIAA Informācijas un karjeras atbalsta nodaļa, Komunikācijas un programmu publicitātes nodaļa un Mūžizglītības datu analītikas nodaļa Pieaugušo izglītības departamentā, sadarbojoties ar Latvijas pašvaldību karjeras atbalsta un pieaugušo izglītības koordinatoriem, izglītības iestādēm un pedagogiem karjeras konsultantiem.
Karjeras nedēļa ir ikgadējs karjeras atbalsta pasākums, lai pievērstu uzmanību kādam aspektam karjeras izvēlē, aktuālām tendencēm vai svarīgam notikumam.
Šī gada Karjeras nedēļās tēma – “IZGLĪTĪBA UN KARJERA IKVIENAM”. Tā ir veltīta iekļaujošas sabiedrības veidošanai, kurā ikvienam neatkarīgi no dzimuma, vecuma, veselības stāvokļa ir iespējas un tiesības izvēlēties, plānot un īstenot sev atbilstošu izglītību un karjeru. Karjeras nedēļā viena diena, 10.oktobris, veltīta mūžizglītības jautājumiem un iespējām pieaugušo izglītībā. Pl.18.30 VIAA piedāvās tiešsaistē publisko diskusiju “Mūžizglītība – vai nepieciešama un pieejama ikvienam?”, kuru iviens interesents varēs skatīt Tavai karjerai un Valsts izglītības attīstības aģentūras Facebook lapās.
Papildu informācija ir pieejama pie Mārupes Valsts ģimnāzijas pedagoga – karjeras konsultanta.